zaterdag 28 mei 2011

Be unique

Hallo Allemaal,
Hier mijn dubbele LO die ik op het afgelopen scrapweekend gemaakt heb. Ik heb de papierlijn van Webster's pages Ladies&Gents "your Life. Beautiful gebruikt. Als ondergrond heb ik Bazzill Basics cardstock Paper gebruikt. Die heb ik eerst bewerkt met een mask van Tattered Angels glimmer mist Olive vine, apricot (chalk) en appel candy red. Ik heb de grote en de kleine gears stans gebruikt van Tim Holtz en gematcht met de metalen embellisment gears. Ook de stans met het vogelkooitje (die ik zo schattig vind, Dankzij Guida Haha) en de stans met het takje, wat weer prima matched met het vogelkooitje. De embellishment links onder de foto doet op een boek lijken. Ik heb gewoon een stuk dessign papier geknipt en op geplakt daar op heb ik van grungoard een slot/scharnier gedistressed en met een metalen slotje bevestigd. Zie foto Hieronder..... Daarnaast heb ik roze bloemen van prima marketing gebruikt deze heb ik weer gemist met appel candy red ook heb ik
stickels gebruikt. Ik  heb gebruik gemaakt van poezie plaatjes wat weer prima past bij deze papierlijn...
Al met al een leuke speelse dubbele LO geworden van mijn dochter Esmee er zijn een aantal technieken gebruikt zoals distressen, schuren, inkten, misten.
Ik ben de laatste tijd erg gecharmeerd van de Stansen van Tim  Holtz. Ook gebruik ik regelmatig de Cricut. Je kan ook met die machine zulke leuke dingen maken. Zal ik binnenkort wel wat van laten zien.  Nou dit is mijn eerste geplaatste dubbele LO op mijn blog, eindelijk is het dan toch gelukt.
Ik zal proberen om er dagelijks wat aan te doen, zodat mijn blog lekker up to date blijft.....
Liefs,

Josefine......

1 opmerking:

  1. Wauw, ook al weer zo mooi geworden... en wat een mooie meiden toch...
    Liefs,
    Guida

    BeantwoordenVerwijderen